Comhem bredband

Liked this post? Share with others!

Comhem bredband hos Tele2

Com Hem, även kallat Comhem, var en leverantör av bredbandstjänster som erbjöd fasta bredband, TV-paket och IP-telefoni. 2021 genomfördes den slutliga sammanslagningen mellan Com Hem och Tele2, vilket innebär att varumärket Comhem inte längre existerar och alla deras tidigare tjänster finns numera hos Tele2 Sverige AB.

Comhem bredband numera med Tele2

Com Hem erbjöd olika typer av bredband beroende på vilken typ av anslutning som fanns tillgänglig på en specifik adress. Även om Com Hem vanligtvis tidigare var känt för att leverera bredband via kabel-TV till flerfamiljshus, så kallade ”Com Hem hus”, erbjöd de också bredband via fiber i flera stadsnät runt om i Sverige.

Tele2 erbjuder idag tidigare kunder till Comhem bredband av olika typer. Du kan välja bland både fast bredband via fiber samt mobilt bredband.

Tele2 abonnemang för bredband och mobil

Hos Tele2 kan du förutom bredband även skaffa mobilabonnemang. Det finns vanliga standardabonnemang men också familjeabonnemang och pensionärsabonnemang.

Bredband via fiber

Om du har fiber indraget till ditt hus eller din lägenhet kan du på Tele2s hemsida kontrollera om de kan erbjuda bredband via fiber på din adress. Något som kan vara bra att veta är att när du köper bredband via fiber med 500 Mbit/s eller snabbare ingår det även mobilt bredband, helt kostnadsfritt.

Mobilt bredband

Med Tele2 abonnemang för mobilt bredband kan du ta med dig ditt wifi vart du vill till sommarstugan, fjällstugan, i husvagnen eller båten. Det finns tre abonnemang på 40 GB, 100 GB samt obegränsat. Det som är viktigt att tänka på när du beställer mobilt bredband hos Tele2 är att det endast fungerar i Sverige. Du kan alltså inte ta det med på semester eller resa utomlands.

För pensionärer går det att få 20% rabatt på mobilt bredband.

Mobilabonnemang

Mobilabonnemangen hos Tele2 är förberedda för 5G och finns det inget 5G-nät med täckning går samtal och surf över på 4G. Det finns fem standardabonnemang att välja på 5 GB, 15 GB samt obegränsat med tre olika hastigheter. En stor fördel för att ha råd med obegränsade abonnemang men där du inte behöver det absolut snabbaste.

Det finns också familjeabonnemang där ni kan spara pengar på att samla flera mobilabonnemang under ett huvudabonnemang. Då läggs extra abonnemang till för en mindre kostnad. Samtliga familjeabonnemang är med obegränsad surf, där det går att välja mellan tre olika hastigheter.

Är du i stället pensionär eller 65+ finns det särskilda pensionärsabonnemang med 20% rabatt. Precis som för standardabonnemangen väljer du mellan fast surfdata eller obegränsat.

Samla dina tjänster och få förmåner

När du är kund hos Tele2 och samlar dina abonnemang för mobil, TV och/eller bredband har du möjlighet att få förmåner. Du kan bland annat få:

  • Dubbel data till det mobila bredbandet eller mobilen
  • Dubbel hastighet till fast bredband
  • Extra datakort för surf till exempelvis surfplatta

Comviq som alternativ till Tele2

Comviq är ett varumärke inom Tele2 och kan vara ett intressant alternativ om du söker ännu lägre priser. Från början erbjöd Comviq bara kontantkort men har nu ett betydligt bredare utbud med kontantkort, mobilabonnemang, bredband och mobiltelefoner.

Billigt bredband

Hos Comviq kan du beställa både fiberbredband upp till 500 Mbit/s och mobilt bredband med obegränsad surf. Priserna är mycket låga och är ett bra alternativ när du söker efter billigt bredband.

Mobilabonnemang

Operatören har flera mobilabonnemang att välja på som har mellan 4 GB – 100 GB surf. I de större abonnemangen ingår också en viss mängd fria utlandsminuter.

Är du student, under 18 år eller senior, 55+ kan du dessutom ta del av fina rabatter på abonnemangen.

Letar du efter Comhem?

Eftersom Comhem numera är en del av Tele2 hittar du alla aktuella tjänster, kampanjer och erbjudanden inne på hemsidan hos Tele2. En stor fördel med sammanslagningen är att du som tidigare Comhem-kund nu kan få tillgång till ett ännu bredare urval av tjänster för att hitta det som passar dig bäst.

Subscribe to our newsletter

Collect visitor’s submissions and store it directly in your Elementor account, or integrate your favorite marketing & CRM tools.

Do you want to boost your business today?

This is your chance to invite visitors to contact you. Tell them you’ll be happy to answer all their questions as soon as possible.

Learn how we helped 100 top brands gain success